PKR Poker Review

PKR tidak membenarkan pemain dari USA bermain wang sebenar kerana undang-undang perjudian mereka

PKR menawarkan, tanpa keraguan, permainan permainan paling sensasional dalam poker dalam talian.

“Ia bergoyang!” – FHM

Dari segi perisian, PKR DOWNLOAD Pussy888 IOS mempunyai saingan kerana mereka berjaya mencipta pengalaman hidup yang hampir benar dengan grafik 3d yang luar biasa dan kemampuan untuk membiarkan avatar anda melakukan tindakan yang diinginkan seperti menggoda, mencemooh, menangis dan bahkan melakukan beberapa tipu muslihat menggunakan Sistem Kawalan Emote. Selain itu, lima suasana yang berbeza dapat diatur memberikan watak lebih keperibadian semasa bermain.

Apa yang menjadikan bilik poker dalam talian ini lebih realistik adalah peluang untuk menyesuaikan avatar anda sepenuhnya dalam setiap aspek yang mungkin termasuk aksen suara anda, memberi anda kemungkinan untuk hampir membawa diri ke meja atau, jika anda suka, untuk membuat yang sama sekali berbeza watak dari diri sendiri. Tambahan pula, rentak permainan perlahan seperti dalam kehidupan sebenar. Ini juga bermaksud bahawa terdapat lebih sedikit “penggiling,” atau orang yang bermain di beberapa meja yang berbeza secara serentak.

Perhatian yang besar dalam mengembangkan perisian juga diberikan kepada pengaturan yang sangat terperinci yang dapat dipilih untuk dimainkan, yang menjadikan anda sangat bosan bermain PKR!

PKR disebut-sebut sebagai “Texas Hold’em bertemu ‘The Sims’ …” – WPT Pokerb kerana ia benar-benar terasa seperti persilangan antara poker dan permainan video komputer. Tidak ada pelanggan poker lain yang tersedia hari ini yang menawarkan ciri sedemikian dengan wang sebenar.

Lebih-lebih lagi, orang-orang di PKR berjaya menjadikan syarat sistem minimum “berpatutan” untuk mana-mana mesin yang hampir dibina dalam 4-5 tahun terakhir. Untuk menjalankan PKR, anda memerlukan RAM 512, Pentium 1 Ghz atau setara, kad grafik 32 Mb dengan DirectX 9.0c dan ruang Hard Drive sekitar 45 Mb.

Lalu lintas laman web ini berada di kedudukan ke-14 secara keseluruhan yang bermaksud bahawa sama ada permainan gelanggang atau pertandingannya, akan selalu ada cukup banyak orang untuk bermain. Perlu diingat juga bahawa jumlah lalu lintas sentiasa meningkat.

Selain Texas Hold’em, PKR menawarkan Omaha dan Omaha Hi / Lo.

PKR menarik terutamanya pemain rekreasi kerana keunikannya dan permainan permainan 3d, yang seperti yang saya katakan sebelumnya, menjadikan rentak permainan lebih perlahan sehingga tidak menggalakkan “penggiling”. Namun, jangan tertipu dengan ini kerana anda mungkin berada di meja duduk di sebelah pemain yang sangat mahir!

PKR telah memperkenalkan program pemula yang merangkumi daftar percuma untuk pemula yang membuat deposit untuk pertama kalinya dan meja tunai terkunci untuk pemula sahaja sehingga mereka tidak kehilangan wang untuk “jerung”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *