Apa yang Perlu Diketahui oleh Handicappers Kuda

Apakah perkara paling penting yang perlu anda ketahui mengenai kecacatan lumba kuda? Man, adakah itu soalan yang sukar. Saya mengatakan bahawa kerana lumba kuda terdiri daripada banyak faktor. Dari kuda, trek dan keadaannya, kepentingan umum dan faktor yang mereka gunakan untuk meramalkan hasil perlumbaan, untuk mengesan pengurusan dan personel.

Itulah beberapa mega888 yang perlu disebutkan. Terdapat banyak faktor dan pertimbangan lain yang boleh saya nyatakan. Tetapi saya tidak mempunyai ruang atau masa untuk menyenaraikan semuanya.

Berdasarkan kekangan ini, apakah jawapan untuk soalan awal. Sekiranya saya memberitahu anda sekarang, maka tidak ada alasan untuk membaca lebih lanjut. Dan apa yang akan saya dedahkan adalah sesuatu yang hampir tidak pernah anda dengar. Saya tidak pasti sama ada saya melihatnya ditulis akhir-akhir ini. Saya bercakap dengan rakan peminat perlumbaan pada hari lain dan memberitahunya mengenai artikel ini, dan dia mengatakan bahawa dia benar-benar tidak ingat melihat maklumat ini disebut di mana sahaja. Terutama baru-baru ini.

Tidak dinafikan bahawa titik fokus utama dan tumpuan semua orang adalah dan harus menjadi kuda. Binatang itu sendiri, kerana tanpa kuda pacuan, tidak akan ada perlumbaan dan dengan demikian tidak ada peluang untuk bertaruh dan berusaha menjana wang. Kecuali anda pergi ke perlumbaan Hamster. Tidak pasti anda akan menemuinya.

Oleh itu, apabila anda memikirkan semua perkara yang terlibat dalam perlumbaan dan apa yang diperlukan untuk berjaya meramalkan pemenang perlumbaan itu, ia boleh menjadi tugas yang cukup menakutkan. Di situlah rahsia kecil yang saya namakan, sangat berguna. Ini adalah tempat permulaan bagi orang kurang upaya perlumbaan. Dan saya bercakap mengenai pemain kurang upaya kuda yang agak serius. Walaupun pemain rekreasi dapat menggunakan maklumat ini untuk keuntungannya juga jika dia bersedia meluangkan masa.

Setiap hari sebelum perlumbaan dijalankan, satu program disusun dengan menyenaraikan semua kuda yang dijadualkan berlari pada hari itu. Bersama dengan nama dan kedudukan jawatan serta data lain-lain, setiap kuda diberi nombor peluang Morning Line. Ini adalah anggaran kasar kemungkinan kuda berdasarkan tekaan terpelajar trek.

Di mana ini menjadi penting, setiap trek mempunyai jalan sendiri di lokasi, pekerja memberikan peluang ini. Dan berdasarkan kemampuan pekerja, pemenang setiap perlumbaan adalah salah satu daripada empat kuda teratas yang diharapkan dapat menunjukkan prestasi yang baik dan menang atau tidak. Ini bermaksud bahawa kuda itu mempunyai nombor peluang garis pagi yang merupakan kumpulan paling rendah atau jumlahnya bukan sebahagian daripada pak. Pengetahuan itu dapat sangat membantu.

Sehingga handicapper yang cerdik dapat mengetahui sama ada perlumbaan lebih cenderung untuk menghasilkan pemenang jarak jauh atau mengalahkan kegemaran dengan gaji rendah. Pemain mengembangkan pengetahuan itu dengan mengawasi pemenang di setiap trek yang dimainkannya dan apa kemungkinan ML adalah pemenang dan kumpulan mana mereka tergolong, kumpulan rendah atau tinggi.

Bagi pemain masa lapang hujung minggu ini mungkin terlalu banyak kerja untuk ditipu apabila hari yang menyeronokkan di trek adalah perkara yang paling penting. Bukan berapa banyak pemenang yang dia buat atau berapa banyak wang yang dia pertaruhkan. Tetapi untuk kecacatan kuda yang serius, maklumat ini sangat penting. Ini boleh bermaksud perbezaan antara hari yang menyenangkan dan hari biasa.

Dengan mengetahui peratusan purata pemenang yang datang dari setiap kumpulan, peserta yang mempunyai kecacatan kuda dapat menyandarkan sistem kecacatan mereka ke arah kumpulan yang menghasilkan peratusan pemenang yang lebih besar. Kadang-kadang hanya sedikit perubahan pada sistem atau gaya cacat sudah cukup untuk menghasilkan keuntungan yang besar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *